Tietosuojakäytäntömme

1. Johdanto

Betenemyn loppukäyttäjä voi jakaa mielipiteitä ja tietoa ilmaisvedoista, saada vedonvälittäjien arvosteluja, tarkistaa ottelutilastoja, kilpailla menestyäkseen kaikissa urheilulajeissamme, hakea vinkkejä ja jakaa mielipiteitä urheilulajeista tällä alustalla. Voit tarkistaa lisätietoja palveluistamme osoitteesta Käyttöehdot.

On tärkeää, että ymmärrät tämän tietosuojakäytännön. tällä tavalla voit tietää, miten täällä antamasi henkilötiedot kerätään, käsitellään, kuullaan tai käytetään, kun käytät Betenemyä. Tietosuojakäytäntö keskittyy henkilötietojesi käsittelyyn Betenemy -palvelussa eikä tietojenkäsittelyyn, joka voi tapahtua muilla verkkosivustoilla. Betenemyn (“meidän”, “meidän”, “me”) omistaja on: (tiiliosoite).


2. Rekisterinpitäjä ja rekisteröidyt

Käyttämällä Betenemyä voit vapauttaa erilaisia tietoja, mukaan lukien henkilötietoina pidettävät tiedot. Kun antamiasi henkilötietoja käsitellään, sinua pidetään rekisteröitynä ja sinulla on oikeus käyttää oikeuksiasi, jotka taataan EU: n tietosuojalaissa ja tässä tietosuojakäytännössä. Ottaen huomioon, että määritämme Betenemyn tietojenkäsittelyn tarkoituksen ja keinot, olemme myös rekisterinpitäjiä tällä alustalla antamistasi henkilötiedoista. Rekisterinpitäjänä voimme käsitellä henkilötietojasi ja olla myös vastuussa tietojen suojaamisesta EU: n tietosuojalain mukaisesti, erityisesti Yleinen tietosuoja -asetus ja myös tietosuojakäytäntömme./p>


3. Tietojen tyypit ja käsittelyn syyt

Voimme käsitellä eri toimittamiasi henkilötietoja, jotta voimme tarjota sinulle parhaita palveluja, ylläpitää ja suojata Betenemyn säännöllistä toimintaa ja parantaa käyttökokemustasi eri palveluillamme. Alla on lisätietoja eri käsittelemistämme tietolomakkeista ja niiden käsittelyn tarkoituksesta.

 

3.1. Tunnistetiedot

Henkilökohtaiset tunnistetiedot (PII) – Kun olet luonut tilin Betenemylle, käsittelemme näyttönimeäsi, käyttäjänimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja järjestelmämme sinulle antamaa tunnusta. Voimme myös käsitellä matkapuhelinnumerosi, puhelinnumerosi, numerosi, osoitteesi, etunimesi ja sukunimesi, jos haluat antaa ne profiilissasi. Lisäksi joissakin olosuhteissa pyydämme kopiota valtion myöntämästä henkilötodistuksesta, kuten passista, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tehdä eron sinun ja muiden rekisteröityjen käyttäjien välillä alustallamme, Betenemyssä. Käytämme sähköpostiosoitettasi kommunikoidaksemme kanssasi palveluidemme ja tilisi muutoksista sekä lähettääksemme sinulle push -ilmoituksia ja uutiskirjeitä, jotka ovat pyynnön alaisia.

Voit valita, haluatko antaa oikean matkapuhelinnumerosi, puhelinnumerosi, osoitteen, etunimen ja sukunimen. Tiedot voivat lisätä sitä, miten tilisi kanssamme on räätälöity ja miten kommunikoimme kanssasi. Jos sinulla on oikeus hintaan voittaessasi kilpailumme, pyydämme kopiota henkilötodistuksestasi, puhelinnumerostasi, etunimestäsi ja sukunimestäsi. Tämä auttaa meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja lähettämään palkintosi sinulle.

Sähköiset tunnistetiedot – Kun olet kirjautunut tiliisi Betenemyssä, käsittelemme myös laitteesi IP -osoitteen sekä käyttämäsi käyttöjärjestelmän ja kirjautumisajan. Sosiaaliset tunnukset luodaan, jos käytät sosiaalisia verkostoja kirjautumiseen. sosiaaliset merkit toimivat todennustiedoina, joita käsitellään aina, kun haluat kirjautua sosiaalisten verkostojen kautta Betenemyyn.

Laitteesi IP -osoitteen käsittely varmistaa, että voimme luoda viestintäkanavan palvelimemme ja laitteesi välille. Se auttaa meitä myös määrittämään likimääräisen sijaintisi. Käytämme näitä tietoja räätälöidäksemme palvelujamme sinulle, esimerkiksi tarjotaksemme valitsemallesi kielelle sopivan sisällön ja rahapeleihin liittyvän sisällön maasi laillisuuden kannalta. Voimme myös käyttää paikkatietojasi analyyttisiin tarkoituksiin. Voit tarkistaa Evästekäytännöstämme lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi analyyttiseen tarkoitukseen. Käsittelemme käyttöjärjestelmääsi ja selaintasi varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle säännöllisiä palveluita. Yksityiskohtia käytetään myös teknisten ongelmien ratkaisemiseen, kun niitä ilmenee.

Jos haluat kirjautua sisään sosiaalisen verkoston kautta, emme käytä mitään tietoja, jotka ovat saatavilla sosiaalisten verkostojesi profiileissa ja tileilläsi. Luomme sinulle sosiaalisen verkoston tunnuksen, jos kirjaudut sisään sosiaalisen yhteistyön tilisi kautta ja käytät tunnusta vain tilisi todentamiseen.

 

3.2 Erityiset taloudelliset tiedot

Taloudelliset tunnistetiedot- Käsittelemme PayPal-/Skrill-tilisi tiedot, jos sinulla on oikeus rahapalkinnon saamiseen. Lisäämme sitten tiedot tilillesi kanssamme. Tiedot tarvitaan palkinnon lähettämiseen.

 

3.3. Tallenteet

Kuvat – Voit päättää lähettää kuvan tiliprofiiliin. Se voi olla mikä tahansa valokuva, josta pidät, mukaan lukien valokuva sinusta. Lähetetty kuva tallennetaan tiliprofiilisi personointia varten.

 

3.4 Yksityiset tavat ja intressit

Vinkkejä – Jotkin toiminnastamme alustallamme, mukaan lukien vinkkien julkaiseminen, edellyttävät tietojen julkista käyttöä. Kun olet lähettänyt neuvon, meidän on käsiteltävä joitakin mainitun vihjeen yksityiskohtia, kuten selventäviä kommentteja vinkistä, vihjeen kielestä, vihjeeseen liittyvistä tapahtumista, kellonajasta ja päivämäärästä.

Luomme myös tilastoja, joissa kerrotaan, kuinka menestyksekkäitä ovat olleet vinkkisi, sekä yksityiskohdista, joita tarvitaan kilpailun järjestämiseen, tai vihjeen antajista, joilla varmistetaan, kuka heistä on arvioitu korkeimmaksi onnistuneiden ennusteiden osalta.

Käsittelemämme tiedot lähettämistäsi vihjeistä ovat välttämättömiä vinkkien luomiseksi ja näiden vinkkien tarjoamiseksi kävijöille ja käyttäjille Betenemyssä. Sitä käytetään myös takaamaan rehellinen ja avoin kilpailu vinkkareidemme välillä.

Asetukset – Käsittelemme Betenemyssä seuraamiesi vihjeiden tekijöiden tietoja unohtamatta henkilökohtaisiin etuihisi liittyviä tietoja, kuten käyttämääsi palvelua ja haluamaasi sisältöä verkkosivustollamme.

Voimme myös käsitellä tietoja, jotka olet täyttänyt ‘Meistä‘ henkilökohtaisen profiilisi sivu; Tällaiset tiedot voivat sisältää kuvauksen sosiaalisen verkostosi, tiliesi, kiinnostuksen kohteidesi ja itsesi tiedoista.

Vinkkejä ja seuraajia koskevat tiedot ovat kaikkien Betenemyn vierailijoiden ja käyttäjien saatavilla. Arvostamme läpinäkyvyyttäsi, koska näemme jokaisen vihjeen antajan, vierailijan tai mahdollisen vihjeen antajan ansaitsevan mahdollisuuden mitata kunkin vihjeen antajan luotettavuutta ja menestystä. Tai vihjeiden antajat voivat jakaa saamansa tiedon muiden kanssa.

Henkilökohtaista etua koskevien tietojen käsittely auttaa meitä tunnistamaan mieltymyksesi, joita voimme käyttää kaupalliseen viestintään. Voimme ottaa käyttöön markkinointialustoja tätä tarkoitusta varten, ja löydät lisää asiaan liittyviä tietoja evästekäytännöstämme. Jos et halua automatisoitua päätöksentekoa, kuten profilointia, voit tutustua osioihin ” Oikeus olla automaattisen päätöksenteon kohteena ” ja ” Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ”, jotka löydät kohdasta Yksityisyydensuojakäytäntömme -osiossa on lisätietoja.


4. Evästeiden käyttö

Kaikki verkkosivustollamme vierailevat selaimet saavat meiltä evästeitä. Evästeet mahdollistavat sen, että voimme tarjota kävijöillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen paikan päällä. Käytämme evästeitä käyttäytymismallitietojen ja kävijöidemme vakiomallisen Internet -lokin tietojen käsittelyyn. Evästeet auttavat meitä myös asettamaan saataville kolmansilta osapuolilta saatua sisältöä, mainostamaan tuotteitamme, analysoimaan sivustomme vierailijoiden käyttäytymistä ja toimintaa ja parantamaan sivuston navigointia. Voit tarkistaa evästepolitiikastamme lisätietoja evästeiden poistamisesta käytöstä ja käytöstä.


5. Kuinka suojaamme tietojasi

Emme säilytä tai kerää henkilötietojasi pidempään kuin se on tarpeen edellä selostettuun tarkoitukseen.

Käytämme organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä alan hyvän käytännön tapaan varmistaaksemme henkilötietojesi riittävän suojan laittomalta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, varastamiselta, muuttamiselta, käytöltä tai luvattomalta paljastamiselta, luvattomalta käytöltä ja myös kaikilta laittomilta käsittelymuodoilta.


6. Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus tiettyihin tietojesi käsittelyyn ja yhdistämiseen liittyviin tietoihin. Tämä sisältää myös yhteystietomme ja henkilöllisyytemme, henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen tai syyn, tämän oikeusperustan, teemme tämän, henkilöt, jotka vastaanottavat tiedot ja muut asiaan liittyvät tiedot, joita tarvitaan henkilötietojesi läpinäkyvän ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

6.1 Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus meiltä vahvistukseen siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi vai ei. Sinulla on myös oikeus saada tietoa tietojen käsittelystä sekä pyytää tarvittaessa pääsyä tietoihin.

 

6.2. Oikeudet oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten henkilötietojen poistamista. Muista tietojenkäsittelytarkoitukset. Sinulla on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot valmiiksi ja virheelliset tietojen korjaukset.

 

6.3 Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Sinulla on oikeus, vaikkakin tietyissä olosuhteissa, pyytää sinua koskevien tietojen poistamista. Ne ovat seuraavat:

  • Jos tiedot on poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Missä tietoja on käsitelty lainvastaisesti
  • Jos olet vastustanut tietojenkäsittelyä, eikä ole mitään oikeutettua syytä jatkaa korvaamista
  • Jos olet jo peruuttanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, eikä ole lainmukaista perustetta jatkaa tietojenkäsittelyä.
  • Jos emme tarvitse tietoja uudelleen aiottuun tarkoitukseen.
  • Olemme vapaita tästä velvollisuudesta, jos sitä ei voida noudattaa tai todistaminen vaatisi suhteettomia ponnisteluja.
 

6.4. Oikeudet rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus estää meitä käsittelemästä henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Jos kiistät tietojen paikkansapitävyyden, voimme rajoittaa käsittelyä tarvittavan ajan, jotta voimme varmistaa niiden oikeellisuuden.
  • Käsittely on laitonta, ja voit pyytää rajoitusta poiston sijaan.
  • Emme tarvitse tietoja alkuperäiseen tarkoitukseensa, mutta niitä tarvitaan silti yhteyden muodostamiseen laillisten oikeuksien puolustamiseen, käyttämiseen ja luomiseen.
  • Jos et halua henkilötietojesi käsittelyä odottaessamme oikeutetun tietojenkäsittelyintressimme vahvistamista, syrjäyttää vapautesi ja perusoikeutesi.
 

6.5 Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä milloin tahansa mistä tahansa tarpeelliseksi katsomastasi syystä. Meidän on pakko tehdä rakentamisenne tältä osin, paitsi jos meillä on pakottava laillinen peruste jatkaa tietojen käsittelyä tai jos jatkuva käsittely on tarpeen oikeudellisten vaatimusten puolustamiseksi, käyttämiseksi tai vahvistamiseksi.

 

6.6 Oikeus olla automaattisen päätöksenteon kohteena

Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä automaattista päätöksentekoa varten, jos käsittely aiheuttaa oikeusvaikutuksia, jotka koskevat sinua tai joita ei voida käsitellä automaattista päätöksentekoa varten. Sinulla on myös oikeus pyytää ihmisen puuttumista sinusta tehtyyn automaattiseen päätöksentekoon.

 

6.7 Oikeudet tietojen siirrettävyyteen

Joissakin olosuhteissa voit vastaanottaa meille lähettämäsi henkilötiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä ja jäsennellyssä muodossa; eli digitaalisessa muodossa. Sinulla on oikeus pyytää meitä lähettämään tiedot toiselle henkilölle ilman esteitä meiltä, jos tällainen siirto on teknisesti mahdollista.

 

6.8 Oikeus peruuttaa suostumus

Tarvitsemme sinun suostumuksesi, ennen kuin voimme lähettää sinulle push -ilmoituksia ja uutiskirjeitä sisältäviä sähköpostiviestejä, jotka sisältävät uusimmat tarjoukset ja vinkit. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tai maksua.

Suostumuksesi peruuttamisella ei ole vaikutusta peruuttamiseen liittyvään suostumukseen perustuvan tietojenkäsittelyn laillisuuteen. Meillä ei ole mahdollisuutta jakaa tarjouksia, uutisia ja vinkkejä kanssasi suostumuksen peruuttamisen jälkeen.

 

6.9 Poistaminen käytöstä

Toimi seuraavasti, jos et halua saada meiltä vinkkejä, tarjouksia ja uutiskirjeitä:

  • Peruuta tilaus napsauttamalla annettua linkkiä; linkki on kaikkien sinulle lähettämiemme sähköpostiviestien alareunassa.
  • Voit myös peruuttaa tilauksen preferenssikeskuksen sivulta.

Voit myös poistaa push -ilmoitukset käytöstä selainasetuksillasi. Käy ystävällisesti verkkosivustollamme saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit poistaa Web Push -palvelun käytöstä.

 

6.10 Oikeus tehdä valitus

Jos sinusta tuntuu, että olemme loukanneet henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen paikkakuntasi tietosuojaviranomaiselle. Paikka, jossa väitetty rikkomus tapahtui, tai asuinpaikkasi määrittää asianmukaisen tietosuojaviranomaisen, johon on otettava yhteyttä EU: n jäsenvaltioissa.

Meillä on kotipaikka BULGARIA. Voit siis ottaa yhteyttä Bulgarian tietosuojavirastoon.

 

6.11 Oikeuksien käyttäminen

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, tai haluat käyttää oikeuksiasi, kuten olemme kertoneet kohdassa “Sinun oikeutesi”, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: support@betenemy.com.


7. Tietojen säilyttäminen

Vaikka päätät poistaa tilisi kanssamme, tallennamme tietosi tietokantaamme. Tässä tapauksessa emme näytä profiilitietojasi julkisesti. Vinkit, jotka olet jo lähettänyt ennen tilisi poistamista, ovat vierailijoidemme saatavilla, koska meillä on oikeus immateriaalioikeuksiin. Henkilökohtaistamme kuitenkin loput vinkit. Tämän seurauksena voit helposti linkittää vinkit henkilökohtaisiin tietoihisi.

Voit lähettää meille pyynnön poistaa tietosi järjestelmästämme. vaadittu prosessi on kuvattu edellä.


8. Kenen kanssa henkilötietosi voidaan jakaa

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi kolmannen osapuolen kanssa. Kolmannet osapuolet on luokiteltu alla:

  • Järjestömme jäsenet. Muista, että olemme vastuussa tietojenkäsittelyn keinojen ja tarkoituksen määrittämisestä ja myös siitä, mitä tietoja muut yhtiömme jäsenet käsittelevät.
  • Yhteisöt, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme säännöllisesti, kuten kehittäminen, markkinointi, ylläpito ja analytiikka. Nämä yksiköt voivat käsitellä tietojasi tarpeen mukaan delegoitujen tehtävien suorittamiseksi. Muista, että olemme ainoat ihmiset, jotka voivat määrittää tietojenkäsittelyn keinot ja tarkoituksen, ja meillä on myös yksin vastuu päättää käsiteltävistä tiedoista siirrettyjen tehtävien suorittamiseksi.
  • Lainvalvontaviranomaiset ja viranomaiset, kun meillä on siihen oikeus tai laki.

9. Tietojesi siirtäminen kolmansiin maihin

Saatamme joutua lähettämään henkilötietosi Euroopan talousalueen rajojen ulkopuolelle, jotta voimme tarjota palvelujamme säännöllisesti tai kehittää niitä edelleen. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi sovellettavien tietosuojalakien, erityisesti GDPR: n mukaisesti.

Voimme siirtää henkilötietosi vastaanottajalle maassa, jonka Euroopan komissio on hyväksynyt korkeatasoiseksi tietosuojaksi.

Jos siirrämme tietosi Yhdysvaltoihin, noudatamme sitä tehdessämme Privacy Shield -mekanismin sääntöä.

Aina kun se on välttämätöntä, viimeistelemme tietosuojasopimusten kanssa, miten vastaanotamme tietosi. Sopimukset sisältävät Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita, jotka velvoittavat vastaanottajan tarjoamaan asianmukaisen suojan ja toteuttamaan myös asianmukaiset suojatoimet sovellettavan tietosuojalainsäädännön, erityisesti GDPR: n, mukaisesti.


10. Loppuhuomautukset

Saatamme muuttaa tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain.

Kaikkein tarpeellisimmat muutokset vaikuttavat velvollisuuksiisi ja oikeuksiisi sekä henkilötietojesi käsittelyyn ja suojaan. Jotkut muutokset voivat liittyä, mutta eivät rajoitu, tietojesi käsittelyyn uudesta syystä, uusien tekniikoiden käyttöönotosta ja uusien palveluiden käynnistämisestä, jos tähän tietosuojakäytäntöön tehdään olennaisia muutoksia, ilmoitamme sinulle palvelumme kautta tai muilla keinoilla. Annamme sinun myös tarkistaa muutokset ennen niiden tekemistä tehokkaiksi.

Pienet muutokset ovat niitä muutoksia, joilla ei ole vaikutusta velvollisuuksiisi ja oikeuksiisi, eivätkä ne vaikuta henkilötietojesi suojaan. Tämä muutosluokka voi sisältää, mutta ei rajoittuen, morfologisia, organisatorisia ja rakenteellisia muutoksia tietosuojakäytäntöön, jotta käytännöstä tulee paljon helpompi lukea.